Οι πόρτες ασφαλείας EXCOM κατασκευάζονται από προφίλ PVC ή Αλουμινίου με δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμών ασφαλείας, PORTES ASFALEIASαυτόματης κλειδαριάς 3 σημείων GU ή ROTO ή ηλεκτρικής κλειδαριάς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης πάνελ από πλακάζ θαλάσσης με επένδυση PVC ή πάνελ αλουμινίου σε ποικιλία σχεδίων με διακοσμητικά τζάμια, κάγκελα και inox. Είναι ιδανικές για ελεύθερες αρχιτεκτονικές κατασκευές σε μονοκατοικίες και εισόδους πολυκατοικιών.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

H EXCOM κατασκευάζει συνεπίπεδες (πόρτα και κάσα στο ίδιο επίπεδο) υψηλής ποιότητας ανθεκτικές πόρτες εισόδου από αλουμίνιο σε συνδυασμό με ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί, σε διάφορα σχέδια, σε διαφορετικά στυλ και σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Τα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν απόλυτα τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, όσον αφορά τη διάρκεια ζωής, την ευκολία χρήσης και μόνωσης που προσφέρουν, ενώ οι προδιαγραφές ασφαλείας των μηχανισμών που χρησιμοποιεί ανταγωνίζονται εξειδικευμένες θωρακισμένες πόρτες.

Πάντα εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με επικαιροποιημένα πιστοποιητικά ISO που διαθέτει η εταιρεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πόρτες εισόδου (σχέδια κλπ) μπορείτε να δείτε στο τμήμα "ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ" του site μας ή κάνοντας "κλικ" στα παρακάτω εικονίδια:

pvc1111                                                 

alu1111