Η συλλογή εσωτερικών θυρών της EXCOM προσφέρει πολλαπλές λύσεις για τον εξοπλισμό της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. eswterikes portes thessaloniki excomΟι πολλαπλές σχεδιαστικές προτάσεις σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής και την ασυναγώνιστη λειτουργικότητα προσφέρουν την ιδανική λύση για τον εσωτερικό σας κόσμο!

ΠΟΡΤΕΣ LAMINATE

Οι πόρτες Laminate κατασκευάζονται από τεχνητό καπλαμά και υπάρχει η επιλογή διαφόρων χρωματισμών όπως και η επιλογή παντογραφικού σχεδίου ή σχεδίων inox. Η κάσα και τα αρμοκάλυπτρα στις εσωτερικές πόρτες Laminate της EXCOM είναι αποκλειστικά από πλακάζ θαλάσσης ώστε να αντέχουν διαχρονικά στην υγρασία.

ΠΟΡΤΕΣ LUSTRO (Φυσικός καπλαμάς δρύς)

lustro1 portes excomΣτην EXCOM η εσωτερική πόρτα είναι ακόμη ένα έπιπλο του σπιτιού σας, και αυτή   είναι η οπτική γωνία με την οποία βλέπουμε τις εσωτερικές σας πόρτες. Μας ενδιαφέρει σε μέγιστο βαθμό να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας και να υλοποιήσουμε αυτό που έχετε ονειρευτεί για τον δικό σας χώρο. Έτσι οι εσωτερικές πόρτες LUSTRO της EXCOM είναι φτιαγμένες με μεράκι και σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε από μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων (παντογραφικών ή χειροποίητων) ή ακόμα να υλοποιήσουμε και κάποιο παντογραφικό σχέδιο το οποίο έχετε φανταστεί και θέλετε να το δείτε αποτυπωμένο πάνω στην δική σας πόρτα.

 

 

Πατήστε πάνω στο παρακάτω εικονίδιο και μεταφερθείτε στον κατάλογο μας: 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ1