ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Στην EXCOM διακρινόμαστε για τη μεγάλη γκάμα προφίλ αλουμινίου, ιδανικών για κάθε τυπολογία κατασκευής.koufomata alouminiou1
Έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη για ανοιγόμενα - ανακλινόμενα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου των πιο γνωστών και επώνυμων κατασκευαστών προφίλ στην Ελλάδα όπως: Alumil, ETEM, Exalco. Ανάλογα με την χρήση για την οποία προορίζονται τα κουφώματα σας είμαστε στην διάθεση σας να σας καθοδηγήσουμε ώστε να επιλέξετε την ιδανικότερη λύση για το χώρο σας ανάμεσα σε κουφώματα με θερμοδιακοπή ή σε κουφώματα χωρίς θερμοδιακοπή.
Οι περιμετρικοί µηχανισµοί ανοιγοµένων – ανακλινοµένων κουφωµάτων, παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας, ακόµη και στην βασική τους έκδοση. Η ανάκλιση γίνεται στο κατωκάσι µέσω ενός κλείστρου ασφαλείας. Η συνεργασία του κλείστρου της ανάκλισης µε το αντίστοιχο αντίκρισµα παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Οι μηχανισμοί των ανοιγόμενων - ανακλινόμενων κουφωμάτων αλουμινίου EXCOM είναι γερμανικοί των οίκων: ROTO, GU.
Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων, σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου που σας προτείνουμε μπορείτε να δείτε στο τμήμα "ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ" του site μας ή κάνοντας "κλικ" στο παρακάτω εικονίδιο:

111111111

 


ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
koufomata alouminiou2Βασικό πλεονέκτημα των συρόμενων συστημάτων είναι ότι προσφέρουν οικονομία χώρου και είναι ιδανικά για μεγάλες επιφάνειες. Βέβαια δεν μπορούν να έχουν τον ίδιο συντελεστή θερμομόνωσης και το ίδιο επίπεδο ασφάλειας που έχουν τα ανοιγόμενα - ανακλινόμενα κουφώματα. Παρόλα αυτά η λύση των συρόμενων συστημάτων είναι μερικές φορές μονόδρομος όταν ο χώρος στον οποίο τοποθετηθούν είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μην επιδέχεται άλλη λύση. Στην EXCOM είμαστε στην διάθεση σας να βρούμε την ιδανικότερη λύση για εσάς!
Στα συρόμενα συστήματα - όπως και στα ανοιγόμενα - ανακλινόμενα - έχουμε την επιλογή μέσα από πολλές σειρές προφίλ να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε με θερμοδιακοπή είτε όχι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει απόλυτα!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συρόμενα συστήματα αλουμινίου που σας προτείνουμε μπορείτε να δείτε στο τμήμα "ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ" του site μας ή κάνοντας "κλικ" στο παρακάτω εικονίδιο:

111111111