ΘΩΡΑΚΙΣΗ

Η EXCOM με την μακρόχρονη εμπειρία της διαθέτει θωρακισμένες πόρτες στις οποίες το σασί και τα φύλλα της πόρτας ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους και εξασφαλίζουν την απόλυτη και διαχρονική θωράκιση. Το φύλλο πόρτας είναι αδιάρρηκτο από γαλβανισμένη λαμαρίνα με ειδική σκληρότητα. Το εσωτερικό φύλλο θωράκισης έχει τρεις κάθετες νευρώσεις που ενισχύουν τη θωράκιση. Κάσα από λαμαρίνα ψυχρής εξέλασης, βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα μαύρο ματ σαγρέ. Έχει ειδικό άνοιγμα για τοποθέτηση θερμοηχομονωτικού λάστιχου σε κάσα και πόρτα. Η κάσα ενισχύεται με ενσωματωμένη προκάσα σε μορφή κοιλοδοκού για εύκολη τοποθέτηση και αποφυγή στρέψης. Ο αποστάτης κάσας είναι ήδη τοποθετημένος.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΣΧΕΔΙΑ

lustroΟι θωρακισμένες πόρτες της EXCOM διατίθενται σε διάφορους τύπους που καλύπτουν κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη.
Έτσι η επένδυση της θωρακισμένης σας μπορεί να είναι είτε με τεχνητό καπλαμά (Laminate), είτε με φυσικό καπλαμά δρύς ή χειροποίητη ή με ειδική βαφή, είτε ειδική κατασκευή. Στον κατάλογο μας θα βρείτε μια λύση που θα σας ικανοποιήσει. Πατήστε πάνω στο παρακάτω εικονίδιο και μεταφερθείτε στον κατάλογο μας.

catalogue8wrakismenh

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΣΧΕΔΙΑ

 

 

 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

magnitiki1Στην EXCOM δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια. Γνωρίζουμε οτι η μέγιστη ασφάλεια της Θωρακισμένης Πόρτας επιτυγχάνεται τοποθετώντας ο,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στον τομέα των κλειδαριών.  Υπάρχουν διάφοροι τύποι κλειδαριών ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, ενδεικτικές επιλογές:

i) Κλειδαριά με μικρό κλειδί MULTIBLOCK DIAMOND.

ii) Κλειδαριά με μικρό κλειδί CISA (ASTRAL TEKNO - AP4S - RS3S).

iii) Κλειδαριά με μικρό κλειδί MOTTURA CHAMPIONS PRO.

iv) Κλειδαριά OMEGA PLUS.

v) Μαγνητική Κλειδαριά.

vi) Ηλεκτρική κλειδαριά (άνοιγμα με ηλεκτρονικό συνδυασμό, με δακτυλικό αποτύπωμα, με ηλεκτρικό κιπρί).

Μεντεσέδες βαρέως τύπου ρυθμιζόμενοι κατά ύψος.
Μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος (σύρτης νυκτός παλινδρομικός).
Ρύθμιση της γλώσσας της κλειδαριάς (αντίκρισμα κλειδαριάς).
Πανοραμικό ματάκι.
Αυτόματος ρυθμιζόμενος ανεμοφράκτης.
Εξαρτήματα πόρτας (πόμολα, χερούλι).

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η τοποθέτηση της θωρακισμένης πόρτας είναι πολύ σημαντική και για την σωστή λειτουργία της πόρτας αλλά και για την ασφάλεια.
Στην EXCOM δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον τρόπο τοποθέτησης με γνώμονα το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Για αυτό οι πόρτες μας τοποθετούνται αυστηρά με ηλεκτροκόληση αφού πρώτα περαστούν οι αντίστοιχες μπετόβεργες (τζινέτια) στον τοίχο, ώστε η κάσα της νέας σας πόρτας να είναι πραγματικά απαραβίαστη και να αντέχει την καταπόνηση που δέχεται από το βάρος του φύλλου.
Η τοποθέτηση των θωρακισμένων πορτών EXCOM γίνεται από εμάς και η πόρτα παραδίδεται χωρίς μερεμέτια (στοκαρισμένη), με άριστη εφαρμογή και αισθητική υπεροχή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

EXCOM texniki ipostiriksiΑναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς κλειδαριάς σας στην ήδη υπάρχουσα θωρακισμένη πόρτα σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιλέξουμε τον τύπο της κλειδαριάς που ταιριάζει στις ανάγκες σας.