Σήτες πιέτα (Plisse)
pietaΤο πανί έχει τη μορφή πλισέ και δεν παρουσιάζει φθορές στη συχνή καθημερινή του χρήση. Είναι το μοναδικό Plisse πανί της αγοράς που δεν κόβεται στις άκρες του όταν εκτίθεται στον ήλιο και δεν αποσυντίθεται από την υγρασία.
Πρόσθετα η ενίσχυση με κορδόνι μεγάλης αντοχής στην κοπή του, προστατεύει τη σήτα από τις καταστροφές που προκαλούνται από τον αέρα και την καθημερινή χρήση. Σε περίπτωση που το κορδόνι με την πάροδο του χρόνου κοπεί, τότε υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης (service). Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα. Η λειτουργία της δεν βασίζεται στο μηχανισμό επαναφοράς, αλλά κλείνει και ανοίγει εύκολα ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα επιλογής θέσης της σήτας, σε οποιοδήποτε σημείο εμείς επιθυμούμε.


Οριζόντιες Σήτες
orizodia kinisiΔυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πορτών, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.
Η οριζόντια σήτα ελατηρίου είναι ένα προϊόν για μπαλκονόπορτες και μπορούμε να καλύψουμε με μονόφυλλο και δίφυλλο πλάγιο ρολό προσφέροντας λειτουργία, αντοχή, κομψότητα.
Με καλή μελέτη του χώρου, εγγυόμαστε προστασία και μόνωση όχι μόνο από κουνούπια αλλά και από όλα τα άλλα ενοχλητικά ζωύφια που εισβάλλουν στον χώρο σαςΚάθετες Σήτες

sites kathetes thessaloniki excom

 Δυνατότητα φαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πορτών, παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

 

 

 

 

Σήτα Συρόμενη (Τελάρο)

sita telaroΗ συρόμενη σίτα είναι ένα προιόν που δίνει λύσεις για την προστασία από έντομα και σκόνη σε μεγάλα ανοίγματα και σε μπαλκονόπορτες που η διέλευση είναι συχνή. Προσφέροντας λειτουργικότητα, αντοχή και εμφάνιση.

 

 

 

 
Ανοιγόμενες Σήτες
Ανοιγόμενες σήτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη.sita anoig sm
Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες.
Συναρμολογούνται με μεταλλικές γωνίες σύνδεσης για κοπές 45 μοιρών.
Διατίθεται με ειδικό πηχάκι με σκοπό το τέντωμα του πανιού.
Η ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, καθιστούν την τοποθέτηση της εξαιρετικά εύκολη όπως επίσης και το βγάλσιμο της για να αποθηκευτεί κατά τους χειμερινούς μήνες.