Η άψογη αισθητική των συνθετικών κουφωμάτων ΕXCOM σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα 

sinthetika koufomata excomσε κάθε νέο ή παλιό οίκημα. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας, η αντοχή αλλά και η υποστήριξη EXCOM αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ζωή! Το τεχνικά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό αλλά και η άριστη ποιότητα όλων των υλικών που επιλέγει για τα προϊόντα της, εξασφαλίζουν την ολική ποιότητα σε ένα προφίλ που ανταποκρίνεται ιδανικά ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, με πολύ υψηλό δείκτη ασφαλείας.


Κύριο μέλημα μας στην EXCOM είναι η ποιότητα των προϊόντων μας να ανταποκρίνεται και να καλύπτει όλες τις πιθανές λύσεις που υπάρχουν όταν αποφασίζετε να επιλέξετε κουφώματα για την οικίας σας. Δεύτερη πολύ σημαντική παράμετρος είναι η δυνατότητα που σας προσφέρουμε να επιλέξετε από διαφορετικές σειρές προφίλ ώστε να καλύψουμε ιδανικά την σχέση κόστους - ποιότητας.


Έτσι το προφίλ μας και οι περιμετρικοί μηχανισμοί είναι αποκλειστικά Γερμανικής προέλευσης με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Οι κυριότεροι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε είναι οι : SALAMANDER, ALUPLAST, KOMMERLING. Σε όλα τα κουφώματα μας τοποθετείται περιμετρικός μηχανισμός ασφαλείας 5 έως 8 σημείων που προσφέρει μέγιστη θερμομόνωση και ασφάλεια των πιο αξιόπιστων και τεχνολογικά πρωτοπόρων εταιρειών: ROTO & GU. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε οποιονδήποτε τύπο ενεργειακής υάλωσης ώστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερο συντελεστή θερμοπερατότητας (Uw/m2k) και να αυξήσουμε στο μέγιστο την θερμομόνωση.

Ασφάλεια - ποιότητα - αντοχή - αισθητική άποψη - διαχρονικότητα.
Τα συνθετικά κουφώματα EXCOM είναι σχεδιαστικά άρτια ώστε να αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική δημιουργία σε κάθε ακίνητο που κατασκευάζεται, ανακαινίζεται ή αναπαλαιώνεται. Θωρακίζουν το θόρυβο ενώ η άριστη εφαρμογή τους συμβάλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το προφίλ είναι κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται ιδανικά και στις πιο αντίξοες συνθήκες προσφέροντας πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας. Μια διαχρονική πρόκληση αισθητικής, με την εγγύηση που μόνο το όνομα EXCOM μπορεί να προσφέρει!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε "κλικ" στην εικόνα του συστήματος που σας ενδιαφέρει:

SALAMANDER1            aluplast11                     komerling styletech